2010-12-29 08:39:57• hírek • Szatmár.ro

A legjobb szilveszteri úti célok

Ha nem szeretnél idén kimerülten ünnepelni, lepd meg szeretteidet egy fantasztikus utazással, hogy egy új és izgalmas környezetben köszöntsön rátok az Új év.

Ha már eleged van a szilveszteri partikból, a készülődésből és a vendégvárásból, akkor még nem késő, hogy változtass terveiden. Lepd meg párodat, vagy családodat egy izgalmas külföldi utazással; biztos nem fogjátok megbánni, ha lemaradtok a szilveszteri buliról. Íme három tuti tipp!

Ha szerelmeddel szeretnél eltölteni egy romantikus, felejthetetlen hétvégét, akkor válaszd mindenképpen Párizst, hiszen Európa egyik legnagyobb városa csupa izgalom, fény és nyüzsgés. Az utazási irodák többsége négy napos programot kínálnak: érkezés után egy autóbuszos városnézés során ízelítőt kaptok a gyönyörű város történelméből; ezután a Szajnán romantikus sétahajókázáson vehettek részt, valamint ellátogathattok az Eiffel-toronyba, ahonnan a város fantasztikus panorámájában gyönyörködhettek.

Az este számos szórakozási lehetőséget kínál: megannyi étterem és club várja a kikapcsolódni vágyó turistákat. Egy gyalogos séta a szerelem városában igen izgalmas lehet; megcsodálhatjátok a Musée d'Orsay lenyűgöző gyűjteményét, meglátogathatjátok Napoleon sírját és még számos hírhedt városrészt és látványosságot. Megtekinthetitek a világ legjelentősebb művészeti gyűjteményének otthont adó Louvre Múzeumot, és sétálhattok a híres Champs-Elysées-n.

Szilveszter éjszakáján egy Párizs belterületén lévő hangulatos étteremben vacsorázhattok, vagy benevezhettek az éjféli "Öreg Hölgy" túrára, és gyönyörködhettek abban, ahogy éjfélkor fényárba borul minden. Ajánlott ellátogatni a szilveszteri Champs-Elysées-nél rendezett utcabálra, ahol részese lehetettek a csodának: egy különleges világítási rendszer borítja fényárba Párizs legnagyobb utcáit és teret, a Champs-Elysées-t, és a Szajna két partját. Ha már Párizs lett az úti cél, akkor érdemes ellátogatni a Notre Dame katedrálisba, amely a gótika gyöngyszeme. Ezután egy séta következik a Montmartre-on, ahol megismerhetitek a Sacre Coeur Bazilikát és a híres festők terét.



Párizsban Szilveszterkor fényárba borul minden


Ausztria inkább a téli sportok szerelmeseinek nyújt szórakozási lehetőséget. Az ország legmagasabb hegye, a Grossglockner völgyében a hólepte Heiligenblut meleg fényei ünnepi hangulatot árasztanak. A Heiligenblut szilveszteri akciója számotokra is valósággá teheti a különleges élményt, hiszen a Heiligenblut az Alpok egyik legszebb települése. A Hunguest Hotel Közép-Európa legnagyobb természetvédelmi területén, a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 méter magas hegyekkel körülölelve.

A hóbiztos terepen fekvő közel 60 kilométernyi sípálya már önmagában garancia a tökéletes téli vakációra, a szálloda programjai pedig tartalmassá teszik a pihenést. Romantikus estét tölthetsz el pároddal fáklyás séta keretében Heiligenbluton, a családdal részt vehetettek a Karintiai-esten, vagy a Karaoke-esten. A síelésen kívül ne feledkezzetek meg az egyéb lehetőségekről: szánkó- és korcsolyapálya, jégfalmászás, lovas szánozás, téli túraútvonalak, csupa-csupa izgalmas élmény, mely garantálja a család kellemes kikapcsolódását.

Ha feledhetetlen bulira vágysz, és számos egzotikus úti cél közül nem tudod melyiket válaszd, akkor  utazz a  Fiesta országába, Kubába. Mosolygós emberek, derűs napsütés, kellemes hűsítő fuvallat, mindezt megkoronázva egy finom szivarral és egy jéghideg koktéllal. Egy hamisítatlan kubai buliban az ínycsiklandó finomságok és a tűzijáték után hajnalig salsázhattok. Emellett megismerhetitek akár Havanna varázslatos hangulatát is, és üdítő nyaralásban lehet részetek a Karib-térség egyik legszebb tengerpartján, Varaderón. Töltsd az év utolsó napját Kuba fehér homokos tengerpartján!



Heiligenblut  - Ausztria



Töltsd a Szilvesztert Kuba homokos tengerpartján!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: